Цікаво і корисно

тільки цікаве, корисне та смішне

КОРИСНО

Як швидко освіжити подих?

 

chuing gom

Причин у  такого неприємного явища може бути безліч: в одних захворювання органів шлунково-кишкового тракту, в інших – зловживання певними продуктами, в третіх – стоматологічні захворювання. Лікарі назвали основні способи як швидко і ефективно освіжити дихання.

Якщо несвіже дихання викликано активним розмноженням бактерій у роті, то допомогти може звичайна вода. Пиття води змушує організм відтворювати більше слини, яка, в свою чергу, нейтралізує неприємний запах з рота. Такими властивостями володіють деякі волокнисті овочі, наприклад селера та огірки – тримаючи в роті шматочок огірка протягом декількох хвилин, можна повністю усунути неприємний запах. Також вчені, що проводили дослідження в 2007 році, відзначили, що поліфеноли зеленого чаю тимчасово знижують сполуки сірки в порожнині рота, освіжаючи дихання людини. Тільки пити зелений чай необхідно без додавання цукру і молока.

Крім перерахованих засобів, лікарі-стоматологи рекомендують пацієнтам скористатися речами, призначеними спеціально для цієї мети – жувальними гумками без цукру, рідиною для полоскання рота, а також спреями – освіжувачами дихання. Тут уже кожен сам для себе повинен вибрати найбільш підходящий спосіб.

Leave a Reply

Anti-Spam Quiz:

Theme by Anders Norén